Bekijk onze aantrekkelijke tarieven

Lesstudio Ligthart geeft uitsluitend privélessen. Dit doen wij zodat je helemaal zelf kunt aangeven waar je de focus op wilt leggen en ook wordt er geleerd op het juiste tempo.

Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en wij hanteren een opzegtermijn van slechts een maand. Ben je enthousiast geworden? Een proefles is gratis en vrijblijvend. En vraag je aan door ons contactformulier in te vullen.

Tijdens een proefles krijg je de kans om kennis te maken met je docent en instrument, kun je al je vragen stellen en natuurlijk ga je direct aan de slag!

Bij interesse in duoles, lesvolgen d.m.v. een strippenkaart of les langer dan 30 minuten vragen wij u contact op te nemen

Eerst vrijblijvend wat meer informatie ontvangen? Bel ons dan op 06 27 09 02 83, mail naar muzieklesstudio@ziggo.nl of vul ons contactformulier in.

*Alle prijzen zijn inclusief BTW – Boven de 21 jaar bent u btw plichtig en betaalt u 21% BTW extra.

Wij vinden het belangrijk dat onze studenten met elkaar in contact komen en daarom organiseren we regelmatig bandcoaching. Leerlingen bereiden zich dan voor op een spetterend live optreden in een openbare horecagelegenheid (JJ Music House, The Happy Moose, Queens). Tijdens de bandcoaching spelen studenten samen in bandjes, oefenen ze hun favoriete nummers en ook wordt er tijdens de bandcoaching aandacht besteed aan de uitstraling op het podium. Deze service is inbegrepen bij al onze lespakketten en natuurlijk alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen.

Enthousiast geworden? Maak een afspraak voor een gratis proefles!

Meer weten over Lesstudio Ligthart?

Lees meer