Muziekschool in Zoetermeer

Welkom bij Lesstudio Ligthart, muziekschool in Zoetermeer!

Drumles, zangles, pianoles, basgitaarles & gitaarles.

Wil jij graag op muziekles in Zoetermeer? Bij Lesstudio Ligthart ben je aan het juiste adres! Door grote passie voor ons vak zijn wij al meer dan 30 jaar een begrip in Zoetermeer. Muziekles op maat en aangepast naar de wensen van de leerling; je favoriete nummers leren spelen of je serieus voorbereiden op het Conservatorium? Het is allemaal mogelijk; onze muzieklessen zijn voor jong en oud, beginners en gevorderden!

Maurice & Nadesh Ligthart

Maurice Ligthart onderscheidt zich in Zoetermeer door zijn afgeronde studie aan het Conservatorium van Den Haag. Bandleden van o.a. Anouk, Caro Emerald en Trijntje Oosterhuis zijn leerling geweest. Lesstudio Ligthart heeft in 2019 zijn 57e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden. Oud leerlingen zijn o.a. Satindra Kalpoe (drummer Anouk), Xander de Buisonje en Niels van der Steenhoven (Gitarist Trijntje Oosterhuis).

Ook dochter Nadesh Ligthart heeft een grote passie voor muziek. Zij speelt drums voor grote talenten waaronder Edsilia Rombley, John Ellison en Joya Mooi en wordt gesponsord door o.a. Zildjian cymbals, Tama, Remo en MEE Audio. Naast het uitvoerend musiceren is zij ook actief als producer in de hip hop scene. Meer zien? Kijk op http://www.instagram.com/nadeshdrums

Voorbereiding op het Conservatorium

Wil je je voorbereiden op het Conservatorium? Dat kan! Buiten dat we gaan werken aan je techniek en klank zorgen we er ook voor dat je ervaring kan opdoen in de praktijk. Ook helpen we je met o.a. muziektheorie en solfège.

Vrijblijvend meer informatie of een proefles aanvragen

Ben je enthousiast geworden? Een proefles is gratis en vrijblijvend en geeft je de kans om kennis te maken met je docent en instrument.

Boek een proefles

Pianoles • Gitaarles • Drumles • Zangles • Basgitaarles

Muziek maken is fun!

Ben je op zoek naar drumles, (bas)gitaarles, piano(keyboard)les of zangles in Zoetermeer? Muzieklesstudio Ligthart is een allesomvattende muziekschool in Zoetermeer. Enthousiast geworden? Vraag dan een gratis proefles aan en ontdek of muziekles iets voor jou is!

Vraag een gratis proefles aan

Natuurlijk wil je wat je geleerd hebt in de les ook in de praktijk kunnen brengen! Hiervoor is de bandcoaching: Altijd onder begeleiding van een ervaren docent op dit gebied.

Een aantal keer per jaar treden onze leerlingen op in een horeca gelegenheid in Zoetermeer, zodat je iedereen kunt uitnodigen om te komen genieten van jouw muzikale vorderingen!

Meer dan 25 jaar ervaring en grote passie voor ons vak! "Teaching music is a passion, not a business"

Contact

Direct een gratis proefles aanvragen? Of eerst vrijblijvend nog wat meer informatie krijgen? Neem contact met ons op! Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren. Vul je liever ons contactformulier in? Klik dan hier.

EMAIL ONS

muzieklesstudio@ziggo.nl

BEZOEK ONS

Turfberg 21, 2716LT, Zoetermeer (Meerzicht)

BEL ONS

06 27 09 02 83