Op basgitaarles!

Basgitaarles in Zoetermeer

Op basgitaarles!

De basgitaar heeft binnen de muziek een hele interessante en belangrijke rol. Als bassist ben je namelijk samen met de drummer de motor van de band. 

Wil je je favoriete songs leren spelen? Samen met je docent vette baslijntjes uitpluizen? Op basgitaarles bij Lesstudio Ligthart krijg je dé tips die je nodig hebt om een super strakke bassist te worden en zo snel mogelijk de oefenruimte in te stormen en te gaan spelen met een band.

In de lessen staan techniek, timing en het functioneren binnen een band centraal. Ook kan er aandacht worden besteed aan de theoretische kant zoals toonladders. Uiteraard mag je zelf aangeven waar jij graag de focus op wilt leggen. Onze docenten zijn allen in het bezit van een HBO Conservatorium muziekdiploma. Hiernaast staan ze regelmatig zelf ‘on stage’ en hebben ze naast theoretische kennis ook kennis van stage presence en live spelen. 

Gewoon lekker musiceren of je serieus voorbereiden op een muziekopleiding zoals het Conservatorium? Het kan allemaal!

Onze basgitaarlessen worden privé gegeven. Op deze manier krijg je de aandacht die je verdient en kan er worden geleerd op jouw eigen tempo.

Wil je je voorbereiden op het Conservatorium?

Dat kan! Buiten dat we gaan werken aan je techniek en klank zorgen we er ook voor dat je ervaring kan opdoen in de praktijk. Ook helpen we je met o.a. muziektheorie en solfège.

Bandcoaching & Optredens

Wij vinden het belangrijk dat je buiten de ‘reguliere’ basgitaarlessen ook de kans krijgt om ervaring op te doen in een bandje. Tijdens bandcoaching leer je samen muziek te maken en bereid je je voor op een spetterend live optreden. De bandcoaching wordt afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid. Buiten de optredens worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals diverse workshops, “Ligthart Meets…” en jamsessies. Bandcoaching en optredens zijn vrijblijvend en alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen. Deze service is gratis.

Enthousiast geworden?

Een proefles is gratis en vrijblijvend en geeft je de kans om kennis te maken met je docent en instrument! Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en hanteert een opzegtermijn van slechts een maand. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak!

Ja, ik wil een gratis proefles!

Natuurlijk wil je wat je geleerd hebt in de les ook in de praktijk kunnen brengen! Hiervoor is de bandcoaching: Altijd onder begeleiding van een ervaren docent op dit gebied.

Een aantal keer per jaar treden onze leerlingen op in een horeca gelegenheid in Zoetermeer, zodat je iedereen kunt uitnodigen om te komen genieten van jouw muzikale vorderingen!

Meer dan 25 jaar ervaring en grote passie voor ons vak! "Teaching music is a passion, not a business"