Kom op drumles!

Drumles in Zoetermeer

Op drumles!

Wil jij graag leren drummen? Drummen is een leuke uitdaging en kan een manier zijn om jezelf te uiten en om lol te maken. Als drummer ben jij de motor van de band; jij bepaald namelijk het tempo en de groove. Samen met de bassist ben je de stuwende kracht van de band. Tijdens de drumles mag je zelf aangeven wat je graag wilt leren. Vette grooves, fills en ritmes leren, je favoriete songs leren spelen of je juist meer focussen op het lezen van noten?

Gewoon lekker drummen of je serieus voorbereiden op het Conservatorium? Het kan allemaal! Onze drumlessen zijn voor jong en oud en worden gegeven door een professionele docent in het bezit van een diploma. Daarnaast staan ze zelf regelmatig ‘on stage’ en kunnen ze je dus ook helpen bij stage presence en hebben ze ervaring met het live spelen met een band.

Lesstudio Ligthart werkt met topproducten van Tama, Remo en Zildjian. Dat betekent dat je bij ons op een high end drumstel speelt van topkwaliteit met de beste bekkens uit de Zildjian series. Wij geven uitsluitend les op akoestische sets; je kan dus helemaal uit je dak gaan. Drumdocent Nadesh Ligthart werd vorig jaar getekend door Zildjian Cymbals en Tama Drums.

Onze drumlessen worden privé gegeven. Op deze manier krijg je de aandacht die je verdient en kan er worden geleerd op het juiste tempo. Ook kun je hierdoor volledig aangeven wat je graag wilt leren.

Wil je je voorbereiden op het Conservatorium?

Dat kan! Buiten dat we gaan werken aan je techniek en klank zorgen we er ook voor dat je ervaring kan opdoen in de praktijk. Ook helpen we je met o.a. muziektheorie en solfège.

Bandcoaching & Optredens

Wij vinden het belangrijk dat je buiten de ‘reguliere’ drumlessen ook de kans krijgt om ervaring op te doen in een bandje. Tijdens bandcoaching leer je samen muziek te maken en bereid je je voor op een spetterend live optreden. De bandcoaching wordt afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid. Buiten de optredens worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals diverse workshops, “Ligthart Meets…” en jamsessies. Bandcoaching en optredens zijn vrijblijvend en alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen. Deze service is gratis en inbegrepen bij al onze lespakketten. 

Enthousiast geworden?

Een proefles is gratis en vrijblijvend en geeft je de kans om kennis te maken met je docent en instrument! Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en hanteert een opzegtermijn van slechts een maand. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak!

Onderaan deze pagina bekijk je twee van onze trailers waarmee we je een impressie geven van ‘music, fun and more’ bij Lesstudio Ligthart.

Ja, ik wil een gratis proefles!

Doe mee met onze bandcoaching en speel jouw favoriete nummers live met andere muzikanten, tijdens LigthartPop in JJ Music House of The Happy Moose!

Leef je uit achter de drums en geef zelf aan waar je de focus op wilt leggen! De drumlessen kunnen worden gegeven in elke stijl en zijn voor jong en oud!

Lesstudio Ligthart, door passie voor ons vak al langer dan 25 jaar een begrip in Zoetermeer!