Drumles

Home /

Drumles

Drumles in zoetermeer

Op drumles!

Wil je drummen leren? Drummen is leuk en uitdagend, een manier om jezelf uit te drukken en plezier te hebben. Als drummer bepaal je het tempo en de groove, samen met de bassist vorm je de ruggengraat van de band. Tijdens de drumles kun je aangeven wat je wilt leren: vette grooves, fills, ritmes, je favoriete nummers spelen of noten lezen. Of je nu gewoon wilt drummen of je wilt voorbereiden op het conservatorium, het kan allemaal! Onze drumlessen zijn voor alle leeftijden en worden gegeven door een professionele docent met ervaring op het podium en in bands. We gebruiken topkwaliteit drumstellen en bekkens van Tama, Remo en Zildjian. Alleen akoestische sets worden gebruikt, zodat je helemaal los kunt gaan. De drumlessen zijn privé, zodat je de aandacht krijgt die je verdient en op jouw tempo kunt leren.
Drumles in zoetermeer

Bandcoaching & Optredens

Wij vinden het belangrijk dat je buiten de ‘reguliere’ drumlessen ook de kans krijgt om ervaring op te doen in een bandje. Tijdens bandcoaching leer je samen muziek te maken en bereid je je voor op een spetterend live optreden. De bandcoaching wordt afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid. Buiten de optredens worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals diverse workshops, “Ligthart Meets…” en jamsessies. Bandcoaching en optredens zijn vrijblijvend en alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen. Deze service is gratis en inbegrepen bij al onze lespakketten. Een proefles is gratis en vrijblijvend en geeft je de kans om kennis te maken met je docent en instrument! Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en hanteert een opzegtermijn van slechts een maand. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak!

Onderaan deze pagina bekijk je twee van onze trailers waarmee we je een impressie geven van ‘music, fun and more’ bij Lesstudio Ligthart.