Drumlessen

Home /
Muziek Lesstudio Ligthart

Drumlessen

Onze drumlessen zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderde drummers te helpen hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren drumleraar biedt een gestructureerd curriculum dat de fundamenten van het drummen omvat, zoals ritme, techniek en notenleer. Tegelijkertijd ligt de nadruk op persoonlijke groei en creativiteit, waarbij studenten de kans krijgen om hun eigen drumstijl te ontwikkelen en te improviseren. Of je nu wilt leren drummen voor plezier, professionele doeleinden of ergens daartussenin, onze drumlessen zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Met een focus op technische vaardigheden, muzikale expressie en plezier in het spelen, bieden we de ideale omgeving om een meesterlijke drummer te worden. Schrijf je vandaag nog in voor een proefles en ontdek het plezier en de kracht van het drummen!

Meesterschap in Drumlessen begint hier!

Welkom bij Lesstudio Ligthart, waar meesterschap in drumlessen begint! Wij zijn er trots op drummers van alle niveaus te verwelkomen in onze muzikale gemeenschap. Of je nu een beginnende drummer bent die de ritmische basis wil leggen of een gevorderde percussionist die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij zijn er om je te begeleiden op jouw muzikale reis.

Onze toegewijde drumleraren beschikken over uitgebreide ervaring en expertise om je te helpen groeien. Met een gestructureerd leerplan dat de essentie van drummen omvat, inclusief ritme, techniek en notenleer, zorgen we ervoor dat je een solide basis ontwikkelt. Maar we gaan verder dan dat. We geloven in de kracht van individualiteit en creativiteit in muziek, en we moedigen je aan om je eigen unieke drumstijl te ontwikkelen en te verkennen.

Bij Lesstudio Ligthart ben je niet slechts een student; je bent een deelnemer aan een levendige gemeenschap van muziekliefhebbers. We begrijpen het belang van persoonlijke aandacht en aanpassing aan jouw behoeften en doelen. Onze drumlessen zijn ontworpen om jou te helpen slagen, of je nu drumt voor plezier, professionele ambities hebt of ergens daartussenin zit.

Vrijblijvend meer informatie of een proefles aanvragen

Muziek Lesstudio Ligthart

Over Maurice Ligthart & Nadesh Ligthart

Maurice Ligthart heeft zich in Zoetermeer weten te onderscheiden dankzij zijn afgeronde studie aan het Conservatorium van Den Haag. Onder zijn leerlingen bevinden zich bandleden van bekende artiesten zoals Anouk, Caro Emerald en Trijntje Oosterhuis. In 2019 heeft Lesstudio Ligthart zijn 57e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden. Enkele voormalige leerlingen zijn onder andere Satindra Kalpoe (drummer van Anouk), Xander de Buisonjé en Niels van der Steenhoven (gitarist van Trijntje Oosterhuis).Nadesh Ligthart, de dochter van Maurice Ligthart, deelt dezelfde grote passie voor muziek. Ze is een getalenteerde drummer en heeft opgetreden met bekende artiesten zoals Edsilia Rombley, John Ellison en Joya Mooi. Daarnaast wordt ze gesponsord door gerenommeerde merken zoals Zildjian cymbals, Tama, Remo en MEE Audio. Naast haar uitvoerende werkzaamheden is Nadesh ook actief als producer in de hip hop scene.

Onze Drumlessen voor Alle Niveaus

Bij ons krijg je de kans om drumlessen te volgen die zowel geschikt zijn voor beginners als gevorderde drummers. Onze deskundige instructeurs bieden een gestructureerd curriculum dat de essentiële aspecten van drummen omvat, zoals ritme, techniek en notenleer. Tegelijkertijd leggen we de nadruk op persoonlijke groei en creativiteit, waarbij onze studenten de mogelijkheid krijgen om hun unieke drumstijl te ontwikkelen en te improviseren. Of je nu wilt leren drummen voor plezier, professionele doeleinden, of ergens daar tussenin, onze drumlessen zijn volledig afgestemd op jouw individuele behoeften en doelstellingen. Ontdek het plezier en de kracht van drummen door je vandaag nog in te schrijven voor onze lessen, waarin we je de kunst van het drummen bijbrengen.