Op gitaarles!

Gitaarles in Zoetermeer

Gitaarles Zoetermeer

Onze lessen zijn volledig corona-proof.

Soleren als Jimi Hendrix, meer leren van de technische kant of gewoon lekker meespelen met je favoriete nummers? Bij Lesstudio Ligthart ben je aan het juiste adres! We beginnen met wat eenvoudige akkoorden zodat je binnen de kortste keren jouw favoriete nummer al kan meespelen, maar natuurlijk geef je zelf aan waar je de focus op wil leggen en in welk genre je les wil krijgen.

Onze docenten zijn allen in het bezit van een HBO Conservatorium muziek diploma. Hiernaast staan ze naast het lesgeven regelmatig ‘on stage’ met diverse bands en projecten.

Onze gitaarlessen worden privé gegeven, op deze manier krijg je de aandacht die je verdient en kan er worden geleerd op jouw eigen tempo.

Wil je je voorbereiden op het Conservatorium? Dat kan! Buiten dat we gaan werken aan je techniek en klank zorgen we er ook voor dat je ervaring kan opdoen in de praktijk. Ook helpen we je met o.a. muziektheorie en solfège. Muzieklesstudio Ligthart heeft al meer dan 50 studenten naar het Conservatorium mogen begeleiden.

Bandcoaching en optredens

Wij vinden het belangrijk dat je buiten de ‘reguliere’ gitaarlessen ook de kans krijgt om ervaring op te doen in een bandje. Tijdens bandcoaching leer je samen muziek te maken en bereid je je voor op een spetterend live optreden. De bandcoaching wordt afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid. Buiten de optredens worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals diverse workshops, “Ligthart Meets…” en jamsessies. Bandcoaching en optredens zijn vrijblijvend en alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen. Deze service is gratis en inbegrepen bij al onze lespakketten.

Enthousiast geworden?

Een proefles is gratis en vrijblijvend en geeft je de kans om kennis te maken met je docent en instrument! Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en hanteert een opzegtermijn van slechts een maand. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak!

Ja, ik wil een gratis proefles!

Natuurlijk wil je wat je geleerd hebt in de les ook in de praktijk kunnen brengen! Hiervoor is de bandcoaching: Altijd onder begeleiding van een ervaren docent op dit gebied.

Een aantal keer per jaar treden onze leerlingen op in een horeca gelegenheid in Zoetermeer, zodat je iedereen kunt uitnodigen om te komen genieten van jouw muzikale vorderingen!

Meer dan 25 jaar ervaring en grote passie voor ons vak! "Teaching music is a passion, not a business"