Muziekles Nootdorp

Home /

Muziek Lesstudio Ligthart

Muziekles Nootdorp

Ben je op zoek naar muziekles in de omgeving Nootdorp? Dan is Lesstudio Ligthart in Zoetermeer zeker een goede keuze! Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan muzieklessen, of je nu een beginner bent of al gevorderd, ongeacht je leeftijd. Onze ervaren docenten staan klaar om je te begeleiden en te inspireren tijdens jouw muzikale reis.
Kies voor Lesstudio Ligthart als je geïnteresseerd bent in drumles, gitaarles, basgitaarles, piano(keyboard)les, zangles of muziekles in de omgeving van Bleiswijk. We zijn dé allesomvattende muziekschool in de regio! Of je nu een instrument wilt leren bespelen, je zangtalent wilt ontwikkelen of je muzikale vaardigheden wilt verbeteren, bij Lesstudio Ligthart vinden we altijd een geschikte les voor jou. Onze lessen worden op maat gemaakt en aangepast aan jouw persoonlijke wensen en niveau.

Bandcoaching & Optredens

Bij Lesstudio Ligthart hechten we veel waarde aan het creëren van onderlinge verbinding tussen onze studenten, daarom organiseren we regelmatig bandcoaching. Tijdens deze sessies bereiden leerlingen zich voor op een spetterend live optreden in een openbare horecagelegenheid, zoals JJ Music House, The Happy Moose en Queens. Tijdens de bandcoaching krijgen studenten de kans om samen in bands te spelen, hun favoriete nummers te oefenen en ook wordt er aandacht besteed aan het ontwikkelen van een sterke podiumuitstraling. Deze service is inbegrepen bij al onze lespakketten en uiteraard alleen wanneer een student ervoor kiest om hieraan deel te nemen.

Vrijblijvend meer informatie of een proefles aanvragen

Muziek Lesstudio Ligthart

Over Maurice Ligthart & Nadesh Ligthart

Maurice Ligthart heeft zich in Zoetermeer weten te onderscheiden dankzij zijn afgeronde studie aan het Conservatorium van Den Haag. Onder zijn leerlingen bevinden zich bandleden van bekende artiesten zoals Anouk, Caro Emerald en Trijntje Oosterhuis. In 2019 heeft Lesstudio Ligthart zijn 57e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden. Enkele voormalige leerlingen zijn onder andere Satindra Kalpoe (drummer van Anouk), Xander de Buisonjé en Niels van der Steenhoven (gitarist van Trijntje Oosterhuis).Nadesh Ligthart, de dochter van Maurice Ligthart, deelt dezelfde grote passie voor muziek. Ze is een getalenteerde drummer en heeft opgetreden met bekende artiesten zoals Edsilia Rombley, John Ellison en Joya Mooi. Daarnaast wordt ze gesponsord door gerenommeerde merken zoals Zildjian cymbals, Tama, Remo en MEE Audio. Naast haar uitvoerende werkzaamheden is Nadesh ook actief als producer in de hip hop scene.

Prive muziekles vlakbij Nootdorp

Bij Lesstudio Ligthart kun je uitsluitend terecht voor privélessen. Iedereen heeft een eigen tempo en ambitie als het gaat om het leren bespelen van een instrument. Met privéles heb je de mogelijkheid om zelf aan te geven waar je de focus op wilt leggen, in je eigen tempo. Voor meer informatie kun je onze tarievenpagina raadplegen.