Muziekles Zoetermeer

Home /
Muziek Lesstudio Ligthart

Muziekles Zoetermeer

Op zoek naar muziekles in Zoetermeer? Ontdek Lesstudio Ligthart! Wij bieden een breed scala aan muzieklessen voor zowel nieuwkomers als ervaren muziekliefhebbers van elke leeftijd. Onze ervaren docenten zijn er om je te ondersteunen en te motiveren op je muzikale pad.

Bij Lesstudio Ligthart vind je alles van drumles, (bas)gitaarles, piano(keyboard)les tot zangles in de regio Zoetermeer. Of je nu een nieuw instrument wilt leren, je zangvaardigheden wilt ontplooien of je muziektechnieken wilt aanscherpen, wij hebben de perfecte les die bij jou past. Al onze lessen zijn op maat gemaakt, afgestemd op jouw unieke wensen en vaardigheidsniveau.

Bandcoaching & Optredens

Bij Lesstudio Ligthart hechten we veel waarde aan het creëren van onderlinge verbinding tussen onze studenten, daarom organiseren we regelmatig bandcoaching. Tijdens deze sessies bereiden leerlingen zich voor op een spetterend live optreden in een openbare horecagelegenheid, zoals JJ Music House, The Happy Moose en Queens. Tijdens de bandcoaching krijgen studenten de kans om samen in bands te spelen, hun favoriete nummers te oefenen en ook wordt er aandacht besteed aan het ontwikkelen van een sterke podiumuitstraling. Deze service is inbegrepen bij al onze lespakketten en uiteraard alleen wanneer een student ervoor kiest om hieraan deel te nemen.

Vrijblijvend meer informatie of een proefles aanvragen

Muziek Lesstudio Ligthart

Over Maurice Ligthart & Nadesh Ligthart

Maurice Ligthart heeft zich in Zoetermeer weten te onderscheiden dankzij zijn afgeronde studie aan het Conservatorium van Den Haag. Onder zijn leerlingen bevinden zich bandleden van bekende artiesten zoals Anouk, Caro Emerald en Trijntje Oosterhuis. In 2019 heeft Lesstudio Ligthart zijn 57e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden. Enkele voormalige leerlingen zijn onder andere Satindra Kalpoe (drummer van Anouk), Xander de Buisonjé en Niels van der Steenhoven (gitarist van Trijntje Oosterhuis).Nadesh Ligthart, de dochter van Maurice Ligthart, deelt dezelfde grote passie voor muziek. Ze is een getalenteerde drummer en heeft opgetreden met bekende artiesten zoals Edsilia Rombley, John Ellison en Joya Mooi. Daarnaast wordt ze gesponsord door gerenommeerde merken zoals Zildjian cymbals, Tama, Remo en MEE Audio. Naast haar uitvoerende werkzaamheden is Nadesh ook actief als producer in de hip hop scene.

Prive muziekles vlakbij Zoetermeer

Bij Lesstudio Ligthart kun je uitsluitend terecht voor privélessen. Iedereen heeft een eigen tempo en ambitie als het gaat om het leren bespelen van een instrument. Met privéles heb je de mogelijkheid om zelf aan te geven waar je de focus op wilt leggen, in je eigen tempo. Voor meer informatie kun je onze tarievenpagina raadplegen.