Over ons

Home /

Over ons

Over ons

Lesstudio Ligthart

Lesstudio Ligthart is een allesomvattende muziekschool in Zoetermeer voor iedereen! Maurice Ligthart onderscheidt zich in Zoetermeer door zijn afgeronde studie aan het conservatorium van Den Haag. Hierdoor kunnen leerlingen tot ieder niveau worden opgeleid. Bandleden van Anouk, Trijntje Oosterhuis en Caro Emerald zijn leerling geweest van de Lesstudio. Ook heeft Lesstudio Ligthart in 2023 zijn 52e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden.

Docenten van Lesstudio Ligthart zijn in het bezit van een HBO muziekdiploma. Gewoon lekker musiceren en/of je voorbereiden op het conservatorium? Het kan allemaal! Enthousiast geworden? Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Vrijblijvend meer informatie of een proefles aanvragen

Lesstudio Ligthart

Meer dan 30 jaar ervaring

Maurice Ligthart heeft met velen topmuzikanten mogen samenwerken zoals Hans Dulfer, Dave Weckle, Big John Russel en Greetje Kauffeld. Met Lesstudio Ligthart heeft Maurice veel van zijn leerlingen met succes naar het Conservatorium begeleid. Ook dochter Nadesh Ligthart heeft een grote passie voor muziek. Zij speelt drums voor grote talenten waaronder Edsilia Rombley, John Ellison en Merol en is getekend bij Zildjian, Tama, Remo en MEE Audio.

Wij organiseren het hele jaar door veel verschillende activiteiten waar leerlingen gratis en vrijblijvend aan mee kunnen doen. Zo is er “LigthartPop” in JJ Music House of The Happy Moose, “Ligthart Meets” waarbij leerlingen de kans krijgen om met professionele muzikanten samen te spelen en de ‘Christmas Sing-Along’ in Queen of Hearts. Ook zijn er verschillende jamsessies of bijvoorbeeld het Jazz/Soul Concours waaraan leerlingen mogen deelnemen.