Lesstudio Ligthart


Lesstudio Ligthart is een allesomvattende muziekschool in Zoetermeer voor iedereen! Maurice Ligthart onderscheidt zich in Zoetermeer door zijn afgeronde studie aan het conservatorium van Den Haag. Hierdoor kunnen leerlingen tot ieder niveau worden opgeleid. Bandleden van Anouk, Trijntje Oosterhuis en Caro Emerald zijn leerling geweest van de Lesstudio. Ook heeft Lesstudio Ligthart in 2016 zijn 52e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden.

Docenten van Lesstudio Ligthart zijn in het bezit van een HBO muziekdiploma. Gewoon lekker musiceren en/of je voorbereiden op het conservatorium? Het kan allemaal! Enthousiast geworden? Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Lees meer over...

Drumles • Gitaarles • Basgitaarles • Piano- of keyboardles • Zangles

En kom meer te weten over de lessen op jouw favoriete instrument! Wil je nog meer informatie of direct een gratis proefles aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Meer dan 25 jaar ervaring


Maurice Ligthart heeft met velen topmuzikanten mogen samenwerken zoals Hans Dulfer, Dave Weckle, Big John Russel en Greetje Kauffeld. Maurice Ligthart heeft veel van zijn leerlingen aan de Lesstudio met succes naar het Conservatorium begeleid. Ook dochter Nadesh Ligthart heeft een grote passie voor muziek. Zij speelt drums voor grote talenten waaronder Edsilia Rombley, John Ellison en Joya Mooi en is getekend bij Zildjian, Tama, Remo en MEE Audio.

Wij organiseren het hele jaar door veel verschillende activiteiten waar leerlingen gratis en vrijblijvend aan mee kunnen doen. Zo is er “LigthartPop” in JJ Music House of The Happy Moose, “Ligthart Meets” waarbij leerlingen de kans krijgen om met professionele muzikanten samen te spelen en de ‘Christmas Sing-Along’ in Queen of Hearts. Ook zijn er verschillende jamsessies of bijvoorbeeld het Jazz/Soul Concours waaraan leerlingen mogen deelnemen.

Lesstudio Ligthart heeft meer dan 25 jaar ervaring en heeft al meer dan 50 studenten naar het Conservatorium mogen begeleiden. Lekker musiceren of je serieus voorbereiden op het Conservatorium? Het kan allemaal!

Muziek maken is fun en dat staat in onze lessen voorop! Onze lessen zijn voor iedereen, dus twijfel niet langer, vraag een gratis proefles aan en ontdek of muziekles iets voor jou is!