Nieuws – Lesstudio Ligthart

Nog meer nieuws? Volg ons op Facebook en blijf helemaal op de hoogte!

Lesstudio Ligthart is een allesomvattende muziekschool in Zoetermeer voor beginners en gevorderden. Maurice Ligthart onderscheidt zich in Zoetermeer door zijn afgeronde studie aan het conservatorium van Den Haag. Hierdoor kunnen leerlingen tot ieder niveau worden opgeleid. Bandleden van Anouk, Trijntje Oosterhuis en Caro Emerald zijn leerling geweest van de Lesstudio. Ook heeft Lesstudio Ligthart in 2016 zijn 52e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden.

Docenten van Lesstudio Ligthart zijn in het bezit van een HBO muziekdiploma. Gewoon lekker musiceren en/of je voorbereiden op het conservatorium? Het kan allemaal! Enthousiast geworden? Vraag dan nu een gratis proefles aan!

Maurice Ligthart heeft met velen topmuzikanten mogen samenwerken waaronder Hans Dulfer, Dave Weckle, Big John Russel en Greetje Kauffeld. Maurice Ligthart heeft veel van zijn leerlingen aan de Lesstudio met succes naar het Conservatorium begeleid. Ook dochter Nadesh Ligthart heeft een grote passie voor muziek en speelt samen met grote talenten waaronder Shirma Rouse, Ruben Tarmidi en Emmaly Brown. Ook speelt Nadesh in liveband Sevenation, met o.a. zangdocent Ruben Tarmidi en twee andere vocalen die tevens bekend zijn van The Voice of Holland.

Muziek maken is fun!

Muziek maken is fun en dat staat in onze lessen voorop! Onze lessen zijn voor iedereen, dus twijfel niet langer, vraag een gratis proefles aan en ontdek of muziekles iets voor jou is!

Meer dan 25 jaar ervaring!

Lesstudio Ligthart heeft meer dan 25 jaar ervaring en heeft al meer dan 50 studenten naar het Conservatorium mogen begeleiden. Lekker musiceren of je serieus voorbereiden op het Conservatorium? Het kan allemaal!