Pianoles

Home /

Pianoles

Pianoles in Zoetermeer

Op pianoles!

Wil jij je favoriete liedjes leren spelen? Als “pianist” of “keyboardspeler” bepaal jij de melodieen van een liedje. Met je linkerhand leer je de baspartijen spelen en met rechts speel je akkoorden. Op pianoles bij Lesstudio Ligthart geef jij zelf aan wat je graag wilt leren; we kunnen de nadruk leggen op het leren spelen van liedjes en akkoorden of we duiken samen wat dieper in de theoretische kant van muziek. Een combinatie mag natuurlijk ook!

Onze pianodocenten zijn in het bezit van een HBO Conservatorium muziekdiploma en ook staan ze zelf regelmatig on stage. Tijdens de pianolessen kan aandacht besteed worden aan het leren lezen van noten en muziekschema’s, het spelen van liedjes, houding en techniek, soleren en improvisatie, solfege en theorie. Je geeft zelf aan waar je de focus op wil leggen zodat je alles uit je pianolessen haalt!

Onze pianolessen zijn voor jong en oud. De pianolessen worden privé gegeven, op deze manier krijg je de aandacht die je verdient en kan er worden geleerd op jouw tempo.
Pianoles in zoetermeer

Bandcoaching & Optredens

Wij vinden het belangrijk dat je buiten de ‘reguliere’ piaonles ook de kans krijgt om ervaring op te doen in een bandje. Tijdens bandcoaching leer je samen muziek te maken en bereid je je voor op een spetterend live optreden. De bandcoaching wordt afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid. Buiten de optredens worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals diverse workshops, “Ligthart Meets…” en jamsessies. Bandcoaching en optredens zijn vrijblijvend en alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen. Deze service is gratis en inbegrepen bij al onze lespakketten.
Een proefles is gratis en vrijblijvend en geeft je de kans om kennis te maken met je docent en instrument! Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en hanteert een opzegtermijn van slechts een maand. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak!

pianoles in zoetermeer
Pianoles in zoetermeer

Betoverende Pianoles

Muziek is de universele taal van emotie en expressie, en de piano is een van de meest betoverende instrumenten om deze taal te spreken. Of je nu een beginnende pianist bent die de eerste stappen zet in de muziekwereld of een ervaren speler die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze pianostudio biedt een inspirerende omgeving om je muzikale reis te beginnen of voort te zetten.

Bij onze studio draait alles om het ontdekken en ontwikkelen van je passie voor muziek. Onze deskundige pianodocenten staan ​​klaar om je te begeleiden in je zoektocht naar pianomeesterschap. Ze beschikken over jarenlange ervaring en hebben talloze studenten geholpen om hun muzikale doelen te bereiken.

Onze lessen zijn ontworpen om je pianotechniek te verfijnen, je muzikaal begrip te vergroten en je artistieke expressie te verbeteren. Of je nu klassieke sonates, jazzimprovisaties of moderne composities wilt verkennen, onze veelzijdige benadering van lesgeven zal je in staat stellen om je repertoire uit te breiden en nieuwe horizonten te verkennen.
We geloven sterk in de kracht van persoonlijke aandacht. Daarom worden onze lessen aangepast aan jouw individuele behoeften en doelen. Dit betekent dat of je nu aan je techniek wilt werken, je voorbereidt op een optreden of gewoon plezier wilt beleven aan het spelen van de piano, onze docenten je ondersteunen op jouw unieke reis.

Piano spelen gaat niet alleen over noten en toetsen, het gaat over het ontdekken van je eigen stem en het uiten van emoties door middel van muziek. Onze studio is een ruimte waar creativiteit gedijt en waar muzikale zelfexpressie wordt aangemoedigd.

Bovendien bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan ensembles en recitals, waardoor je kunt genieten van samenspel met andere musici en het podium kunt delen met een publiek.

Kortom, onze pianoles is een uitnodiging om de klanken van de toekomst te ontdekken en je eigen muzikale reis vorm te geven. Schrijf je vandaag nog in en laat ons je begeleiden op dit opwindende pad naar muzikale groei en zelfontdekking. Samen zullen we de prachtige wereld van de piano verkennen en de magie van muziek tot leven breng