Pianoles

Home /

Pianoles

Pianoles in Zoetermeer

Op pianoles!

Wil jij je favoriete liedjes leren spelen? Als “pianist” of “keyboardspeler” bepaal jij de melodieen van een liedje. Met je linkerhand leer je de baspartijen spelen en met rechts speel je akkoorden. Op pianoles bij Lesstudio Ligthart geef jij zelf aan wat je graag wilt leren; we kunnen de nadruk leggen op het leren spelen van liedjes en akkoorden of we duiken samen wat dieper in de theoretische kant van muziek. Een combinatie mag natuurlijk ook!Onze pianodocenten zijn in het bezit van een HBO Conservatorium muziekdiploma en ook staan ze zelf regelmatig on stage. Tijdens de pianolessen kan aandacht besteed worden aan het leren lezen van noten en muziekschema’s, het spelen van liedjes, houding en techniek, soleren en improvisatie, solfege en theorie. Je geeft zelf aan waar je de focus op wil leggen zodat je alles uit je pianolessen haalt!Onze pianolessen zijn voor jong en oud. De pianolessen worden privé gegeven, op deze manier krijg je de aandacht die je verdient en kan er worden geleerd op jouw tempo.
Pianoles in zoetermeer

Bandcoaching & Optredens

Wij vinden het belangrijk dat je buiten de ‘reguliere’ piaonles ook de kans krijgt om ervaring op te doen in een bandje. Tijdens bandcoaching leer je samen muziek te maken en bereid je je voor op een spetterend live optreden. De bandcoaching wordt afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid. Buiten de optredens worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals diverse workshops, “Ligthart Meets…” en jamsessies. Bandcoaching en optredens zijn vrijblijvend en alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen. Deze service is gratis en inbegrepen bij al onze lespakketten.
Een proefles is gratis en vrijblijvend en geeft je de kans om kennis te maken met je docent en instrument! Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en hanteert een opzegtermijn van slechts een maand. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak!