Tarief

Home /

Tarief

Bekijk ons tarief

Lesstudio Ligthart geeft uitsluitend privélessen. Iedereen heeft een ander tempo en een andere ambitie wanneer het neerkomt op het (leren) spelen van een instrument. Privéles geeft je de mogelijkheid om zelf aan te geven waar je graag de focus op wil leggen, in jouw eigen tempo. 

€80

Per maand

Privéles

elke week 30 minuten

€120

Per kwartaal

Privéles

Om de week 30 minuten

Muziekschool in Zoetermeer!

Prijzen en tarieven

*Alle prijzen zijn inclusief BTW – Boven de 21 jaar bent u btw plichtig en betaalt u 21% BTW extra.

Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en we hanteren een opzegtermijn van slechts een maand. Ben je enthousiast geworden? Een proefles is gratis en vrijblijvend, en vraag je aan door ons contactformulier in te vullen. Tijdens een proefles krijg je de kans om kennis te maken met je docent en instrument, kun je al je vragen stellen en natuurlijk ga je direct aan de slag! Bij interesse in duoles, lesvolgen d.m.v. een strippenkaart of les langer dan 30 minuten vragen wij u contact op te nemen per mail of telefoon.

Eerst vrijblijvend wat meer informatie ontvangen? Bel ons dan op 06 27 09 02 83, mail naar muzieklesstudio@ziggo.nl of vul ons contactformulier in.

Bandcoaching & Optredens; inbegrepen bij al onze lespakketten

Wij vinden het belangrijk dat onze studenten met elkaar in contact komen en daarom organiseren we regelmatig bandcoaching. Leerlingen bereiden zich dan voor op een spetterend live optreden in een openbare horecagelegenheid (JJ Music House, The Happy Moose, Queens). Tijdens de bandcoaching spelen studenten samen in bandjes, oefenen ze hun favoriete nummers en ook wordt er tijdens de bandcoaching aandacht besteed aan de uitstraling op het podium. Deze service is inbegrepen bij al onze lespakketten en natuurlijk alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen.

Enthousiast geworden? Maak een afspraak voor een gratis proefles!