Op zangles!

Zangles in Zoetermeer

Op zangles!

Wil jij graag op zangles in Zoetermeer? Ben je gek op zingen en zou je graag willen begeleiding krijgen en leren van een echte professioneel? Zanglessen bij Lesstudio Ligthart staan in het teken van les op maat; gewoon lekker zingen of juist leren hoe je je stem op de juiste manier gebruikt?

In de zanglessen komen alle facetten aan bod. Zoals bijvoorbeeld techniek en ademhaling, het op de juiste manier opwarmen van je stem en natuurlijk gaan we aan de slag met liedjes die jij het liefst zingt.

Zangdocent Ruben Tarmidi heeft in 2014 meegedaan aan The Voice Of Holland en schopte het tot de liveshows! Tegenwoordig verzorgt hij de backing vocals bij Berget Lewis en staat hij als leadzanger op het podium met verschillende bands.

Zangdocent Guillaume van der Leuv deed in 2015 mee aan The Voice of Holland en hij treed veel op met zijn gitarist. Guillaume schrijft en produceert zijn eigen werk.

Wil je je voorbereiden op het Conservatorium? Dat kan! Buiten dat we gaan werken aan je techniek en klank zorgen we er ook voor dat je ervaring kan opdoen in de praktijk. Ook helpen we je met o.a. muziektheorie en solfège.

 

Bandcoaching & Optredens

Wij vinden het belangrijk dat je buiten de ‘reguliere’ zanglessen ook de kans krijgt om ervaring op te doen in een bandje. Tijdens bandcoaching leer je samen muziek te maken en bereid je je voor op een spetterend live optreden. De bandcoaching wordt afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid. Buiten de optredens worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals diverse workshops, “Ligthart Meets…” en jamsessies. Bandcoaching en optredens zijn vrijblijvend en alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen. Deze service is gratis.

Enthousiast geworden?

Een proefles is gratis en vrijblijvend en geeft je de kans om kennis te maken met je docent en instrument! Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en hanteert een opzegtermijn van slechts een maand. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak!

Ja, ik wil een gratis proefles!

Natuurlijk wil je wat je geleerd hebt in de les ook in de praktijk kunnen brengen! Hiervoor is de bandcoaching: Altijd onder begeleiding van een ervaren docent op dit gebied.

Een aantal keer per jaar treden onze leerlingen op in een horeca gelegenheid in Zoetermeer, zodat je iedereen kunt uitnodigen om te komen genieten van jouw muzikale vorderingen!

Meer dan 25 jaar ervaring en grote passie voor ons vak! "Teaching music is a passion, not a business"