Zangles

Home /

Zangles

Zangles in Zoetermeer

Op zangles!

Wil jij graag op zangles in Zoetermeer? Ben je gek op zingen en zou je graag willen begeleiding krijgen en leren van een echte professioneel? Zanglessen bij Lesstudio Ligthart staan in het teken van les op maat; gewoon lekker zingen of juist leren hoe je je stem op de juiste manier gebruikt?

In de zanglessen komen alle facetten aan bod. Zoals bijvoorbeeld techniek en ademhaling, het op de juiste manier opwarmen van je stem en natuurlijk gaan we aan de slag met liedjes die jij het liefst zingt.

Zangles in zoetermeer

Bandcoaching & Optredens

Wij vinden het belangrijk dat je buiten de ‘reguliere’ zanglessen ook de kans krijgt om ervaring op te doen in een bandje. Tijdens bandcoaching leer je samen muziek te maken en bereid je je voor op een spetterend live optreden. De bandcoaching wordt afgesloten met een optreden in een openbare horecagelegenheid. Buiten de optredens worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd zoals diverse workshops, “Ligthart Meets…” en jamsessies. Bandcoaching en optredens zijn vrijblijvend en alleen wanneer student wenst hieraan deel te nemen. Deze service is gratis en inbegrepen bij al onze lespakketten.
Een proefles is gratis en vrijblijvend en geeft je de kans om kennis te maken met je docent en instrument! Lesstudio Ligthart vraagt geen inschrijfgeld en hanteert een opzegtermijn van slechts een maand. Neem contact met ons op en maak direct een afspraak!