Zanglessen Zoetermeer

Home /
Zanglessen Zoetermeer
Muziek Lesstudio Ligthart

Zanglessen Zoetermeer

Ontdek de magie van zingen bij onze zanglessen in Zoetermeer! Bij onze muziekschool bieden we professionele en inspirerende zanglessen voor zowel beginners als gevorderde zangers, ongeacht je leeftijd. Onze ervaren vocale coaches staan klaar om je te begeleiden op een reis vol muzikale groei en zelfexpressie.Onze zanglessen zijn op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften en doelen te voldoen. Of je nu je zangtechniek wilt verbeteren, je stem wilt versterken, of gewoon wilt genieten van het plezier van zingen, wij zijn er om je te ondersteunen. Onze lessen omvatten een breed scala aan stijlen, van pop en rock tot klassiek en musical, zodat je de kans krijgt om jouw unieke stem te ontwikkelen en te ontdekken welke muziekstijl het beste bij je past.

Zanglessen bij Lesstudio Ligthart

Bij Lesstudio Ligthart geloven we sterk in de voordelen van het nemen van zanglessen, en we zijn toegewijd aan het helpen van onze studenten om hun vocale vaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen. Onze ervaren en getalenteerde zangcoaches bieden professionele begeleiding, waardoor je vocale techniek wordt verfijnd, je bereik wordt vergroot en je stemkracht wordt verbeterd. Bovendien richten onze zanglessen zich op jouw specifieke behoeften en doelen, of je nu een beginner bent die de basis wil leggen of een ervaren zanger die zijn of haar prestaties wil verbeteren. Deze persoonlijke aandacht draagt bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen, zowel in zang als in het dagelijks leven, terwijl het overwinnen van uitdagingen en het zien van je vooruitgang je zelfvertrouwen vergroot.

Vrijblijvend meer informatie of een proefles aanvragen

Muziek Lesstudio Ligthart

Over Maurice Ligthart & Nadesh Ligthart

Maurice Ligthart heeft zich in Zoetermeer weten te onderscheiden dankzij zijn afgeronde studie aan het Conservatorium van Den Haag. Onder zijn leerlingen bevinden zich bandleden van bekende artiesten zoals Anouk, Caro Emerald en Trijntje Oosterhuis. In 2019 heeft Lesstudio Ligthart zijn 57e leerling naar het Conservatorium mogen begeleiden. Enkele voormalige leerlingen zijn onder andere Satindra Kalpoe (drummer van Anouk), Xander de Buisonjé en Niels van der Steenhoven (gitarist van Trijntje Oosterhuis).Nadesh Ligthart, de dochter van Maurice Ligthart, deelt dezelfde grote passie voor muziek. Ze is een getalenteerde drummer en heeft opgetreden met bekende artiesten zoals Edsilia Rombley, John Ellison en Joya Mooi. Daarnaast wordt ze gesponsord door gerenommeerde merken zoals Zildjian cymbals, Tama, Remo en MEE Audio. Naast haar uitvoerende werkzaamheden is Nadesh ook actief als producer in de hip hop scene.

Verrijk Je Zangervaring bij Lesstudio Ligthart

Onze zanglessen omvatten een breed scala aan muziekstijlen, waaronder pop, rock, klassiek en musical, waardoor je je muzikale horizon kunt verbreden en je comfortabel kunt voelen in verschillende genres. Hierdoor kun je emoties en verhalen uitdrukken via muziek, en leer je je persoonlijkheid en stijl te laten stralen in je zang. Bovendien bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan ensembles en koren, wat samenwerking en harmonie met andere zangers bevordert. Kortom, zanglessen bij Lesstudio Ligthart bieden niet alleen de technische aspecten van zingen, maar verrijken ook je leven door middel van zelfexpressie, groei en zelfvertrouwen. We zijn er trots op om de muzikale reis van onze studenten te begeleiden en hen te helpen hun volledige vocale potentieel te bereiken.